forumhr.jobsys -- Debatforum for HR-fuldbrugere af AU's PeopleXS rekrutteringssystem

 

Om forumhr.jobsys

Denne mailingliste er ment som et debatforum for HR-fuldbrugere af AU's PeopleXS rekrutteringssystem, hvor alle listens medlemmer kan dele erfaringer med hinanden og stille forslag eller spørgsmål som andre forhåbentlig kan andre svare på.

Listen vil også blive brugt på at annoncere de jævnlige møder i netværksgruppen med AU-fakulteternes HR-fuldbrugere af systemet. Noter/referat fra disse møder vil ligeledes blive bragt på listen.

Bidrag sendes til forumhr@jobsys.au.dk og modtages af alle listens medlemmer. Bidrag fra listens medlemmer ryger direkte igennem, medens bidrag udefra kommer en tur forbi listens moderator (Uffe) der vil frasortere spam.

Alle e-mails som er sendt til denne liste kan findes i forumhr.jobsys Arkivet. (Arkivet er kun tilgængelig for medlemmer af listen.)

Sådan bruges mailinglisten forumhr.jobsys
E-mail til alle på listen sendes til forumhr@jobsys.au.dk.

Du kan tilmelde dig listen eller ændre indstillingerne for dit medlemsskab nedenfor:

Tilmelding til forumhr.jobsys

Du kan tilmelde dig forumhr.jobsys ved at udfylde skemaet herunder. Du vil modtage en e-mail der beder dig bekræfte tilmeldingen, så andre ikke kan tilmelde dig listen uden dit samtykke. Dette er en privat liste, hvilket betyder at medlemslisten ikke er tilgængelig for andre end dem der er medlem af maillisten.

  Din email-adresse:  
  Navn (valgfrit):  
  Du kan skrive en Adgangskode i følgende felter. Dette er kun en simpel beskyttelse, men forhindrer at andre får adgang til dine indstillinger. Brug ikke en værdifuld Adgangskode, for din adgangskode kan blive sendt til dig i klartekst via E-mail.

  Hvis du ikke skriver en Adgangskode, vil du automatisk få tildelt en Adgangskode. Den vil blive sendt til dig, så snart du har bekræftet din tilmelding. Du kan senere bede om at få din adgangskode tilsendt, eller du kan ændre den.

  Ønsket Adgangskode:  
  Ønsket Adgangskode en gang til:  
  Vælg sprog for meddelelser:  
  Vil du benytte sammendrag-modus? Nej Ja

Medlemmer af forumhr.jobsys
(Medlemslisten er kun tilgængelig for medlemmer af listen.)

Indtast adresse og adgangskode for at se listen over medlemmer:

Adresse: Adgangskode:   

Skriv din e-mailadresse her for at ændre dine personlige indstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/ændre adgangskode, eller framelde dig listen forumhr.jobsys).

Hvis du efterlader feltet tomt, vil du blive bedt om din e-mailadresse


E-mailisten forumhr.jobsys administreres af forumhr-admlist at jobsys.au.dk
Administrativ side for forumhr.jobsys (kræver login)
Liste over alle maillister på MailList.au.dk

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix